Sebestyén Sára

40 éves kor felett már óvom a bőrömet az erős napsugárzástól. A Tanity-vel megtaláltam a stílusos és egészséges barnulás titkát. Belépek a szalonba hófehéren és 10 perc múlva kívánságomnak megfelelő árnyalatú napbarnított bőrrel lépek ki. Personal stylistként ezt ajánlom barnulni vágyó ügyfeleimnek is!

Szentpéteri Eszter

Mindig fontos volt számomra, hogy szép barna legyek, de az utóbbi időben egyre jobban tartottam a napozás és a szoláriumozás kedvezőtlen hatásaitól. A Tanity-vel selymesebb, hidratáltabb a bőröm és gyönyörű, egészséges a színem! Fitness versenyzőként, tévés műsorvezetőként és a mindennapokban is tökéletes a hatás!

Fodróczi Emese

Sosem tudtam lebarnulni a napon, szoláriumokban. Külföldön találkoztam először az UV-mentes barnítással.Mindennek már közel 8 éve és azóta sem csalódtam, sőt imádom! Vállalkozás szervező közgazdász réven nem volt kérdés, hogy mihez kezdjek. Nyitottam egy igényes UV-mentes barnító szalont, ahol igyekszem minél több emberrel megosztani az egészséges barnulás lehetőséget! A Tanity/Norvell összes árnyalata megtalálható az szalonomban!